Смятам, че атентатът срещу словашкия премиер Роберт Фицо е дело на

...
Смятам, че атентатът срещу словашкия премиер Роберт Фицо е дело на
Коментари Харесай

Словашкият политолог Григорий Мешезников за нападателя на Фицо: Луд с комплекс за малоценност

Смятам, че атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е дело на вълк-единак, само че има опити на ръководещите да обвинят опозицията, че е стимулирала този човек да го убие.Това разяснява в изявление за " Панорама " словашкият политолог Григорий Мешезников.

" Фицо е спорна персона, коренен политик, изключително в последно време. Има някои ситуационни аргументи за случилото се: държавното управление на Фицо организира изнесени срещи в по-малките градове на Словакия - там, където го поддържат. Атмосферата е сърдечна, другарска и този нарушител се възползва. През 2018 година приказва на заседание на организацията, която смъкна Фицо тогава. Несправедливо и скандало е ръководещите да упрекват опозицията ", счита той. 

Мешезников направи и къс профил на Юрай Цинтула, който стреля по Фицо. " Той е човек с психологически проблеми, с чувство, че е непризнат, желал да е преди всичко, в центъра на вниманието. Критикувам политиката на Фицо, само че не заслужаваше да изтърпи това от този вманиачен човек ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР